helpt
kinderen
bewegen

Geschiedenis praktijk

An & Co Kinderfysiotherapie in de Achterhoek - Geschiedenis


Andra is in 2003, na een periode van 9 jaar werkzaam te zijn geweest in Duitsland, toegetreden tot de maatschap van Michiel de Boer en Annet Schoenmaker. Zij nam het maatschapsdeel over van Hetty Haker-Kamphuis (overleden in november 2002).


Zij heeft in de jaren die volgden de specialisatie kinderfysiotherapie weten uit te bouwen. Al snel kwamen er 2 collega’s bij. Ook is er een vestiging in Borculo geopend.


Na bijna 10 jaar heeft Andra op 1 januari 2013 de overstap gemaakt naar Jentha Fysio- en manuele therapie in Hengelo Gld, en runde hier het deel Jentha Kinderfysiotherapie. In 2015 heeft ze zelf een stapje terug gedaan in het behandelen. Dit om zich meer te kunnen richten op het begeleiden van verschillende samenwerkingsverbanden in de eerste lijn (GEZ-en), waaronder de GEZ ZorgSamen te Lochem. Dit GEZ is mede door haar opgericht.


Per 1 december 2016 is de samenwerking met Jentha Fysio- en manuele therapie beëindigd. Jentha Kinderfysiotherapie  wordt An&Co Kinderfysiotherapie en Andra, Carola, Annika en Petra gaan als zelfstandige gespecialiseerde praktijk verder.


Sinds september 2018 is Lenneke ons team komen versterken.